Luca ihastuttaa


Tällä kertaa ajattelin taas turista Helsingin tarjonnasta. Vähän alkaa blogi muistuttaa mainospalstaa, mutta viime aikoina on tullut kierreltyä turistivieraiden sekä juuri muuttaneen kanssa uusin silmin ulkosalla. Samalla mietin jo seuraavan yökyläläisen viihdyttämistä. Eli jos tiedät kivan tapahtuman tai jännän nähtävyyden ajalle 7.-11.3., niin saa vinkata!

Piipahdin lauantaina ystäväni Liisan kanssa Luca-putiikissa Mannerheimintie 49:ssä. Parhaiten keskustasta sinne vievät ainakin raitiovaunut 4 ja 10. Pysäkki, jolla kannattaa jäädä kyydistä, on Kansaneläkelaitos. Lucassa on nyt alkanut alennusmyynti, koska liike on muuttamassa saman kadun varrella hieman isompiin tiloihin. Somen perusteella uutena aluevaltauksena tiloihin tulisi korealaista kosmetiikkaa ja sekös minua kiinnostaakin! Tavallisista kaupoista on tullut osteltua joskus korealaisia kasvonaamioita ja itseasiassa Lucasta tarttui kerran mukaan KOJI Dolly Wink -ripsiväri, joka oli yksi parhaista ripsareistani koskaan. Toivoin liikkeeseen luonnonkosmetiikkaa, koska tiedän Koreasta sitäkin löytyvän söpöihin pakkauksiin pakattuina.




Lucassa oli siis muuttoale ja vaikkei kosmetiikkaa juuri näkynyt vielä hyllyillä, niin herkkuja tarttui mukaan sekä muutamia sekalaisia söpöyksiä. Arvokkain ostoksista oli yläkuvissa näkyvä supersöpö Korilakkuma-laukku. Varsinkin tuo läpinäkyvä takapussukka on aivan loistava idea. Monesta tuotteesta tulikin liikkeessä todettua, että voi miten näppärä keksintö! Taskuja laskeskelin tuosta tilaihmeestä löytyvän seitsemän kappaletta. Yhden Puccho-karkkipussin vein työpaikalle ja ensimmäinen kommentti oli "Onko se Melissa käynyt viikonloppuna Kiinassa". Kiina, Korea, Japani - mitä näitä nyt on. Hyviä karkkeja oli kyllä!

Laukun ja karkkien lisäksi mukaan tarttui Pokemon Kuttari -sarjan Mudkip-pehmoriipus. Se vain oli niin söpö! Kaikki Pokemon-tuotteet olivat alessa ja niitähän olisi riittänyt, mutta kun tarvetta en oikein millekään keksinyt.. Ennestään löytyy jo rihkamaa, tarpeettomia leluja, astioita, termari.. Jep, kaikenlaista. Ei tämä oikein uuteen laukkuunkaan sovi - eikä oikeastaan entisiinkään. Mutta ihana se on!

http://www.luca.fi

No siis, ostin vielä sellaisen kissansilmäisen ja -korvaisen uninaamion. :D Mutta siinä oli sitten kaikki, mistä rahaa maksoin!! Tuossa liikkeessä minun ei kannata käydä kuin kerran vuodessa, muuten olisin vararikossa. Ystäväni sentään osasi hillitä itsensä. Osittain siksi, ettei tiennyt mihin popkulttuurissa nuo tavarat viittasivat. Herkkuja hänelle oli tarttunut mukaan jo Ruohonjuuresta.

Lucassa saa leiman aina jokaisesta 10 euron ostoksesta ja kun kortti täyttyy, niin saa lahjan. Olen saanut muutaman lahjuksen kyllä ennen leimakortin täyttymistä ja ainakin toinen myyjistä tulee aina karkkikorin kanssa jo ovelle vastaan. :D Sain nyt leimakorttini viimein täyteen ja lahjaksi annettiin upeat Totoro-sukat. Kyllä kelpaa! Menkää Lucaan!

Kommentit

Suositut tekstit