Synttärihumua

Onpas ollut vauhdikas viikko! Töissä on ollut tekemistä ja sen lisäksi vielä uuden vastuutehtävän koulutusta sekä opiskelijaohjausta. Loppuviikosta olin kaksi päivää vapaalla eli siis palkattomilla koulupäivillä. Teen 83-prosenttisesti työtä eli kuukauteen sijoittuu parisen vapaapäivää ja koska mitään opintotukia ei saa, niin se on sitten palkasta pois. Ainakin kannustaa valmistumaan nopeasti?

Torstain koulupäivääni kuului kaksi pikkuisen päällekäin osuvaa webinaaria eli netin kautta toteutettavaa seminaaria. Ensimmäinen alkoi yhden maissa päivällä ja oli kertaluontoinen Laatukeskuksen toteuttama webinaari nimeltään "Miten nostaa SOTE-asiakas keskiöön". Voin vaikka toisen postauksen verran siitä turista. Todella mielenkiintoinen ja hyvin toteutettu webinaari, vaikka noihin etäluentoihin aina sisältyykin enemmän tai vähemmän yhteysongelmia. Webinaari jatkui viiteen saakka ja neljän maissa alkoikin toisessa osoitteessa radiografian syventävän kurssin lähetys. Kirjoitin radiografialähetyksen chat-ruutuun, että olen pikkuisen hiljainen, koska katson samaan aikaan kahta webinaaria. Onneksi neljän maissa pystyi hetken pitämään ensin alkanutta hiljennettynä, koska diat olivat kattavia ja radiografian lähetys oli normaalia nopeammin ohi. Katsottiin vain, että kaikki olivat päässeet eteenpäin omisa töissään.

Perjantaiksi ei osunut kouluhommia, mutta sepä sopi, koska poikaystäväni täytti sinä päivänä 31 vuotta ja hänelläkin oli vapaapäivä työharjoittelustaan! Olin kertonut etukäteen, että keskustassa alkaa synttäriohjelma kolmelta ja raukka pelkäsi, että nyt on kyseessä isot synttäribileet tai vähintäänkin perheen kesken lounastamista, jossa joutuisi ikävästi huomion keskipisteeksi. Tämä ei ollut kuitenkaan suunnitelmani (ehkä ensi vuonna), mutta toki härnäsin aiheesta ja olin metrolle matkatessa poukkoilevani naapurissa asuvan poikaystävän siskon tykö. Joka kerta synttärisankarin sydän pamppaili jännityksestä ja pakokauhu kasvoi. Minulla oli vain hauskaa kiusoitellessa!

Olin varannut kello kolmeksi Kaisaniemestä Rela-Hierojille ajan. Poikaystävällä on useasti niskat jumissa, mutta silti hän ei ole kertaakaan käynyt elämänsä aikana hierottavana! Olen joskus intoutunut Rela-Hierojilla käymään, koska palvelu on muutenkin edullista, henkilökunta osaavaa ja Rela-pisteitä löytyy hyvin työpaikan ja kodin lähistöltä. Vuoden kestoisella 49 euron Rela-Kortilla saa lisäksi jokaisen kerran hinnasta puolet pois. Se siis maksaa itsensä takaisin kerrassa tai parissa.

relaxi.fi
Tottakai hieronnan jälkeen on aika pöllämystynyt olo, muttei matkamme päättynyt vielä siihen! Olin syksyn aikana keksinyt hyviä synttärilahjoja ja niitä hankkinutkin, joten ihan yhden kuun palkoista ei sentään tätä päivää tarvinnut kustantaa. Olin aiemmin hankkinut Darksouls 2 -pelin PS4:lle sekä lipun Devin the Duden keikalle Nosturiin. Darksouls 3 -peliä on meidän taloudessa pelattu varmaan satoja tunteja (noin 9 kertaa läpi), joten tokihan aiempaan versioon kuuluu myös tutustua ja varsinkin, jos siihen uppoaa edes osittain yhtä paljon peliaikaa! Devin the Dude ei ole ihan minun mieleistäni musiikkia, mutta tiedän jo yhden poikaystäväni kaverin, joka saattaa olla tuolloin tulossa keikalle. Poikaystäväni on musiikillinen ja tämä on yksi hänen lempiyhtyeistaan, mutta keikkalippuja hänen on välillä kovin vaikea saada aikaiseksi hankkia vaikka tämänkin hinta oli vain 25 euroa. Olen menossa samana iltana oman lempparini, View'n keikalle Korjaamolle, joten mulla on hyvä tekosyy olla muualla. :)
momotoko.com
Lahjat annoin Momotokossa, joka sijaitsee sopivasti myös Kaisaniemessä. Olen käynyt aika monessa paikassa Helsingissä nyt sushin sijasta ramenia maistelemassa ja innostanut poikaystävänikin ramenin lumoihin. Varsinkin talvisaikaan on ihana ryystää lämmintä ja kaunista keittoa. Hän on käynyt toistaiseksi vain Fat Ramenissa, joten oli kiva tutustuttaa hänet uuteen laadukkaaseen paikkaan. Vielä ruokatilauksenkin jälkeen piti vielä lohduttaa, että ei, synttärijuhlia ei ole tämän jälkeen tulossa vaan yllätykset oli nyt tässä. Päivän ohjelma ja lahjat kelpasivat kyllä. Juhlakalu oli kovin väsynyt rankan päivän jälkeen ja nukahti heti kotosalla. :D Tosin kotimatkalla haettiin vielä eettisemmän Black Fridayn kunniaksi hävikkijälkiruokaa ResQ-sovelluksella. Sinne siis voivat ravintolat kertoa, jos vaikka päivän lounaalta on jäämässä ruokaa yli ja sen voi sitten saada rasiassa parilla eurolla itselleen. Aivan mahtava sovellus ja leikkimielisesti voisi toivoa, että toiminta tulisi lakiin pakolliseksi jokaiselle syöttölälle. Olen hakenut tähän mennessä muutamalla eurolla sushia, härkispullia, lihamureketta, sämpylöitä ja ties mitä kotiini. Nyt haimme kotiin Ciao Caffen kahvilassa valmistettua suklaista artesaanijäätelöä puoli litraa.
resq-club.com
Ihanaa, kun näinä pimeinä kuukausina on paljon ohjelmaa tiedossa. Helsingissäkin on koko ajan myyjäisiä, näyttelyitä yms. Sitten vielä nämä keikat 2.12.. Siitä pari päivää, niin on taas yksi ihana parisuhdemeno tiedossa. :) Joulusta en ole ollenkaan vielä varma. Katsotaan missä ollaan, kunhan nyt varat on laskettu ja veronpalautukset saatu. Ulkomailla en ole käynyt kahteen vuoteen, joten veri vetää kyllä vähän etäisyyttä hakemaan - edes Tallinnaan tai minne vaan.

Kommentit

Suositut tekstit