Joululomalaiset


Alkuun hieman amerikkalaista joulutunnelmointia. Von Smith tulkitsee vahvoja naisääniä aivan omanlaisella tyylillään ja pidän hirveästi youtube-kanavan annista. Von Smithin voi nähdä myös monessa Postmodern Jukeboxin videossa.


Joulukuulumisia siis. Olin jo puoli vuotta aikaisemmin laittanut kaikki lomapäiväni likoon ja saanut vapaata 4.1. saakka. Tarkoitus oli mennä mihin tahansa reissuun ulkomaille ja veronpalautuksiakin näytti olevan mukava summa tulossa. Ei kuitenkaan keksitty budjettiin sopivaa mielenkiintoista reissukohdetta, koska Japanit ja Jenkit pyöri vain mielessä. Sitten kun rupesi jonnekin vain mennäkseen katselemaan vaikka Osloa, niin olisihan kahden ihmisen reissu maksanut yhteensä jo hotelleineen melkein tonnin. Aika iso raha maksaa yhdentekevästä kohteesta. Oltiin ehkä vähän myöhässäkin liikkeellä. Toivottavasti kesälomat tai ensi talviloma olisi taas pitkä, niin voisi jotain reissukohdetta taas harkita. Matkoja ei kuitenkaan voi ostaa ennen kuin lomapäivät on lyöty töissä lukkoon.

Mutta myös onni onnettomuudessa, ettei löydetty reissukohdetta, koska olemme molemmat olleet jo viikon verran flunssassa. Tai minä viikon ja poikaystävä varmaan jo kolmatta viikkoa. Olisi mennyt nekin reissurahat hukkaan. :D Sen sijaan ollaan lepäilty ja syöty kunnolla jouluherkkuja. Ei ole paljon tarvinnut hintoja miettiä ja se on ollut aika virkistävää. Jouluaatto piti alunperin viettää Karjaalla poikaystävän vanhempien lona, mutta sekin ajatus sitten kariutui flunssan vuoksi. Sen verran jyty on tämä tauti, ettei halua muille tartuttaa.

Ruokien lisäksi poikaystävä sai minulta lahjaksi Popsocketin sekä Playstation 4 -ohjaimeen silikonisuojia. Popsocket pitää sormet ergonomisesti suorassa kännykkää käyttäessä ja silikonisuojat antavat lisää pitoa pleikkarilla pelatessa. Ei mitenkään kalliita lahjoja, mutta todella tykättyjä. Minäkin pelailen välillä, joten tavallaan tämä oli joululahja myös minulle! Sairastellessa ollaan ehditty katsoa Netflixistä iZombien kakkoskausi loppuun ja varmaan ehditään tuo kolmoskausikin aloittaa, ennen kuin vointi on ihan normaali taas.

Ennen sairastumistani ehdin viedä vanhan kännykkäni huoltoon. Kahden vuoden takuun viimeisenä päivänä. Yritin kyllä mennä jo aiemmin, mutta Verkkokauppa.com ei hoida puhelinhuoltoa vaan passittaa kuitin kanssa sovittuun huoltofirmaan. Junalla sitten reissasin oikeaan paikkaan, jossa huoltofirma totesi, ettei hoida HTC:n huoltoa Suomessa, joten puhelimeni on nyt muutaman viikon Puolassa reissussa. Saa nähdä mitä tapahtuu ja tuleeko toimivana takaisin. Toivottavasti on hyvin pakattu. Sain kahdellakymmenellä eurolla lainaan Huawein peruspuhelimen ja tämä on ollut yllättävän mukava käyttää. Toki vertailukohteena on kaksi vuotta vanha rikkinäinen puhelin, mutta kuitenkin. Ainoastaan kamera on aivan susi, varsinkin hämärässä. No okei, olen myös Pokemon Go -koukussa toista vuotta ja puhelimen sijaintitunnistus ei ole ollenkaan niin tarkka kuin HTC:ssä. Toisaalta kotona kipeänä olen ollut ihan tyytyväinen, että ruudulla ukkeli vaeltelee puolestani kilometrimatkoja. On saanut näitä joulukuussa julkaistuja uusia pokemonejakin ihan hyvin kotisohvalla maatessa. :D


Leppoisaa vuodenvaihdetta täältä sairastuvalta siis. Mikäli olet tuttu ja myös sairaana, niin tervetuloa kärsimään meidän kanssa!

Kommentit

Suositut tekstit